tisdag 17 mars 2009

Hårt arbete lönar sig!

Mässor handlar ju som bekant om personliga möten, men ibland när man går runt på mässgolvet får man helt andra upplevelser.
Monterpersonal som gömmer sig i montern bakom skärmar, sysselsätter sig med andra arbetsuppgifter, pratar i telefon, har interna möten eller är helt upptagna av att äta sin lunch.
Jag tror dom flesta har upplevt detta någon gång och det kan kännas en aningen uttjatat kanske?

Idag är det hård kamp på mässgolvet om vem som lyckas locka in de upptagna och välplanerade besökarna i montern. Det är svårt att hamna på besökarnas besökslista och det kräver hårt arbeta för att bli ihågkommen efter mässan.
Därför är det extra viktigt att förbereda sig väl inför mässan så att alla i montern skall veta vad som skall göras, vilka mål vi har, vilka budskap som skall förmedlas och hur vi skall bete oss mot de olika besökarkategorier som finns på mässgolvet och vilka löften vi kan ge.

Om monterpersonalen är väl förberedd, känner sig inspirerade och taggade inför sitt mässdeltagande och säkra i sina roller då kommer arbetet i montern blir mycket roligare och resultatet betydligt bättre och det personliga mötet som kunden haft med dig i montern kommer definitivt att kommas ihåg.

Så se till att svetsa samman din monterpersonal, ge dom träning och de rätta förutsättningarna så att dom är som bäst när det gäller…. precis som HV71 var igår :)


Heja HV!/ Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar