onsdag 23 september 2009

Känd Mässguru fast för fortkörning på Stockholmsmässan!


Aktiviteter och broschyrer som besökare uppmärksammar är lättare sagt än gjort. Besökare får så många broschyrer och många är inte ens intressanta utan man tar dem för att vara trevlig eller slippa undan en säljare. Hur gör man då för att få besökaren att förstå vad man gör på ett roligt sätt samt ta med sig broschyren hem? På ITS-mässan i Stockholm hade Vägverket ett smart sätt. De visade sina vägkameror (japps de som tar kort när vi kör för fort...) genom att man fick sitta i en bil och sen tog de kort med en av deras kameror. Sedan kunde man följa vad som hände med kortet som skickades till ett kontor där man sedan administrerade det hela. 

Under tiden skrev man ut en broschyr där man fick bilden på sig själv på framsidan. Själva utskriften tog ganska lång tid, vilket kunde ha varit en bra strategi för att få folk att stanna så att monterpersonalen kan prata längre.

Denna aktivitet ledde alltså till att man fick se hur kamerorna fungerade, vad som händer efter kortet är taget samt att man fick med sig en broschyr med sig själv på framsidan... och då slänger man den ju inte ;)

Nu känns det verkligen att mässhösten har kommit igång!

/Ellen (den kända mässgurun kan skönjas köra ilande fort i en röd bil på mässgolvet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar