onsdag 21 april 2010

Svarta mattor och mat är ingen bra kombination

För att skapa ett bra intryck är det viktigt att din monter ser välstädad och prydlig ut (om du inte medvetet vill skapa ett annat intryck förstås). Om du då serverar "sölig" mat så är ett bra tips att inte ha svarta mattor där skräp syns extremt tydligt. Till exempel är chips och svart matta ingen bra kombination.





















/Mikael

2 kommentarer:

  1. hmmm men någonstans måste det ju ändå vara bäst att ha en svart matta när man serverar mat? en annan färg är betydligt svårare att rengöra och hålla fin.
    en rekommendation skulle snarare vara att alltid ha städutrustning tillgänglig när man ställer ut. be monterpersonalen dammsuga och torka av efter varje dag!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att det är viktigt att ha städutrustning lättillgänglig osv. Men problemet är att med t.ex. extremt sölig mat som chips så är det risk att det blir smutsigt direkt och personalen kan inte gå omkring och be besökarna att flytta på sig medan de städar.

    Men den bästa rekommendationen är att innan mässan fundera på kombinationen av möjlig mat, mattfärg (alt golvmaterial) och städmöjligheter/behov. Har man ett golvunderlag där en viss typ av mat syns tydligt och där det är risk att det blir söligt direkt kanske man skall fundera på att servera något annat istället.

    /Mikael

    SvaraRadera