fredag 22 januari 2010

Lystring alla mässrävar och idékläckare

För några dagar sen fick vi ett mail från ett gäng tjejer som har ett UF-företag (företag som gymnasieelever driver i ekonomiprogrammet) och ska ställa ut på UF-mässan i Stockholm. De bad oss om tips på ett så snällt och trevligt sätt att vi kände att vi ville gärna hjälpa till, och eftersom vi vet att det är många av våra läsare som är vana mässutställare så vill jag be om er hjälp också. Har ni några bra idéer för detta företaget?

Sötsak UF
Vi bakar och säljer till förmån för barncancerfonden, alltså "en godsak för en god sak". Vi spånar, skissar och funderar på hur vi vill att vår monter ska se ut. Vi har blivit tilldelade en yta på 2*3 meter. Vi är så otroligt tacksamma om ni skulle kunna hjälpa oss med enkla tips och idéer för att vi ska kunna genomföra denna mässa med bravur. Våra idéer hittills är att ha en cafékänsla med loppismöbler, rosa och blommigt.

Hälsningar Sötsak UF

Kom igen nu och gnugga geniknölarna och hjälp tjejerna. Skicka till info@nugruppen.se eller kommentera här direkt. Ett tips till alla er utställare är annars att besöka UF-mässorna som har mycket roligt att erbjuda men som kanske först och främst kan ge er idéer till era framtida mässdeltaganden.

/Ellen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar