fredag 10 september 2010

Tävlingar där man måste vara på plats


Vad tycker du? Själv är jag lite kluven till tävlingar där man måste vara på plats när vinnaren dras för att själv kunna vinna. Det positiva är att det fyller montern med människor (och ofta i slutet av dagen när det börjar att bli lite folktomt). Det negativa är att många undviker att vara med eftersom man inte har möjlighet att komma tillbaka. En variant är att ha en extradragning sedan på hemsidan där alla kan vara med. En aktivitet som både drar besökare till montern samt drar extratrafik till hemsidan efter mässan.

/Mikael

1 kommentar:

  1. Precis som du skriver så är det många som undviker tävlingen, samtidigt så finns det de som tävlar ändå fast inte kommer till prisutdelningen, vilket kan medföra ett pinsamt tillfälle för företaget när prisutdelningen ska vara. Att det är 100 som tävlat, men kanske bara 20 som samlas i montern innan stängning och väntar på pris.

    Bättre att göra något mer spektakulärt av prisutdelningen så att det på så vis samlas publik i montern, men låta tävlingen vara till alla så att det blir ett högre deltagarantal.

    SvaraRadera